Professioneel schilderwerk

Er zijn twee momenten waarop u uw huis van een nieuwe laag verf kunt voorzien: Wanneer u het zelf wilt of wanneer de woning er om vraagt. 

Zitten er barsten in uw schilderwerk? Of bladdert de verf geheel van de muren? Dan vraagt de woning er om. Eens in de zoveel tijd heeft elke woning een nieuw laagje verf nodig om in goede staat te blijven. Dit noodzakelijke onderhoud regelen wij voor u. Echter, soms wilt u ook zelf de woning van een nieuwe look voorzien. Heeft u behoefte aan iets nieuws in de woonkamer? Of wilt u uw gehele pand opnieuw in de verf zetten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Kortom, welk moment ook van toepassing is, laat u adviseren met een eigentijds kleuradvies en kies de kleur die bij u past. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Stramproy, zoals Weert, Budel en Ospel. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Binnen schilderwerk 

Wilt u uw interieur in een nieuw jasje steken? Of wilt u dat uw schilderwerk er weer fris en verzorgd bij staat? Een nieuwe verflaag of een ander kleurtje op de muur kan al veel voor uw woning doen. Vraag ons voor een professioneel maar persoonlijk advies.


We werken met duurzame materialen en vernieuwde technieken en leveren u kwaliteit met oog voor detail. Dus wat u ook wilt voor uw woning, vraag ons voor een prachtig eindresultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buiten schilderwerk

Zou uw huis wel weer een kwastje mogen hebben? Of heeft uw pand onderhoud ter bescherming nodig? Wij staan voor meer dan 20 jaar vakmanschap in bescherming en verfraaiing van gebouwen.


Dus zoekt u een professioneel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze projecten en overtuig uzelf!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kleuradvies

Het kiezen van kleuren is soms lastig. Zelfs wanneer u weet wat u wilt is het lastig bijpassende kleuren te vinden. Indien u wenst helpen wij u bij het maken van deze keuze door het geven van een eigentijds kleurenadvies en het bespreken van diversen schilder technieken.

Samen vinden we voor u de mooiste kleuren en wandafwerkingen en krijgt uw woning de look die u zoekt! Neem contact op en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Henk Verhees
Mariastraat 14 
6039 AX Stramproy

Nederland

+31 6 53 71 84 99

info@henkverhees.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 16:30

KvK Roermond: 13035860

btw nr. NL: 808127044B01

btw nr BE: 477580785


Privacyverklaring