Betoverende  wandbekleding

NEEM CONTACT MET ONS OP

Betoverende wandbekleding

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat uw interieur leven

Behoefte aan iets unieks voor uw interieur of wilt u uw woning of kinderkamer eens op een geheel andere wijze vormgeven? Wij hebben ons gespecialiseerd op het bekleden van wanden of muren, waardoor spectaculaire effecten kunnen worden bereikt. Laat u inspireren met de eindeloze mogelijkheden, want met Wallpower transformeert u uw woning tot wat u maar wilt!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wallpower

Wallpower is fotobehang waarbij de afbeeldingen digitaal op Smartpaper worden gedrukt, met alle voordelen van dien. Er is geen plaktafel nodig, er is geen inweektijd en er kan droog worden gewerkt. Wallpower is van hoogwaardige kwaliteit dat goed afwasbaar is en een hogere lichtechtheid heeft dan gemiddeld behang. Kortom, een ideaal product voor een make-over van uw woning! Bekijk de collectie op de website van onze leverancier.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wallpower for Kids

Wilt u uw kinderkamer omtoveren tot een prachtig paleis, een levensechte dierentuin of ruimte schip? Met de speciale Wallpower collectie for Kids transformeren wij de kamer in no time om in iets speciaals. Bekijk de collectie op de website van onze leverancier. Vraag ons naar de mogelijkheden

Schildersbedrijf Henk Verhees
Mariastraat 14 
6039 AX Stramproy

Nederland

+31 6 53 71 84 99

info@henkverhees.nl


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 16:30

KvK Roermond: 13035860

btw nr. NL: 808127044B01

btw nr BE: 477580785


Privacyverklaring